3 maj 2020
12:00

Sundbybergs IK

Referat: IF Brommapojkarna 3 - Sundbybergs IK

Helgens andra hemmamatch och första halvlek är rätt tempofattis. Sega ben och huvuden såg det ut som. Vi har dock bra koll på motståndet och Oliva fångar påpassligt upp en slarvig boll i motståndarnas backlinje och kan rulla in bollen i öppet mål. Vi har även en mängd chanser utmed med högerkanten men avsluten blir för svåra ur snäv vinkel. 1-0 i halvtid och vi försöker samla kraft till andra halvlek. Och det blir också en tempohöjning från vår sida i början av andra och vips står det 4-0. Bl.a efter ett välförtjänt mål av Julia som tagit så många fina löpningar i helgens matcher men inte riktigt fått till avsluten. Vi får även se ett härligt långskott och distinkt avslut framför mål. Avslutningen av matchen spelar vi av och segern är ohotad. Skönt att hålla nollan dessutom.